Homepage
WEB design
   O NAMA | KAKO DO NAS | SMJEŠTAJ | AKTIVNI ODMOR | FOTO GALERIJA | KONTAKT
  O NAMA

Vaš odmor najviše ovisi sa kim ćete ga provesti. Dobro društvo je pola zadovoljstva, druga polovica ovisi o dobrom smještaju. Za prvu se morate pobrinuti sami, dok vam mi -obitelj Percan garantiramo za drugi.

Naše kuće za odmor nalaze se u Krnici, malom selu na istočnoj obali Istre, 22 kilometra udaljeno od Pule. Selo je smješteno na uzvisini nad morem, okruženo prekrasnim šumama, pašnjacima i vinogradima. Krnica je jedino mjesto u Istri koje ima iI vlastitu luku.

Cestom dugom 2,5 kilometara kroz borovu šumu spustiti ćete se u Luku Krnica i ugledati ribarsko naselje sa drvenim brodicama, mrežama i kamenim kućama. Plaže su stjenovite male uvale razasute duž cijelog Krničkog kanala sa netaknutom prirodom I kristalno čistim morem.

Krnica je idealno mjesto za odmor. Tu možete u proljeće brati divlje šparoge, aromatično i ljekovito bilje, na jesen sakupljati gljive, brati grožđe, masline, uživati u krajolicima, ili jednostavno samo prošetati. U Luci Krnica sa izlaskom sunca možete dočekati ribarske brodice okružene jatom galebova i kupiti tek ulovljenu ribu.

Mi vam nudimo smještaj u različitim objektima zavisno o vašim željama i potrebama. Svi objekti su prilagođeni modernim uvjetima života, ali je izvana zadržan onaj prekrasni arhitektonski sklad starih istarskih graditelja.
U prostranim dvorištima se nalaze od kamena izgrađeni roštilji ako želite iskušati svoje kulinarske sposobnosti, a u hladu vinove loze, kiwia ili smokve nalaze se stolovi gdje možete provoditi ugodne večeri sami ili u društvu vaše obitelji ili prijatelja.

Neposredno uz objekte na raspolaganju vam je i ograđena parcela od 5.000 m2 sa maslinikom, uređenim parkiralištem, te prostor sa kamenim klupama i vanjskim grilom idealno za vaše opuštanje i bezbrižnu igru najmlađih gostiju.

Neka Krnica bude vaš Jug, vaš Mediteran o kome sanjate.

Obitelj Percan


 
Prognoza za Pulu, kliknite